CASTROL Power 1 Racing 4T 10W50
Код: Power 1 Racing 4T 10W50

CASTROL Power 1 Racing 4T 10W50 е синтетично масло за четиритактови двигатели, предназначено за съвременните високо скоростни спортни мотори. Увеличава ускорението и мощността на двигателя при максимални обороти. Създадено на базата на технология, основана на състезателния опит, маслото гарантира максимална двигателна активност, без да нарушава издръжливостта и надеждността на двигателя, което е значително предимство пред други видове моторни масла. Формулата на Castrol Power 1 Racing използва най-новата технология при четиритактовите мотоциклети, наречена

Вид
ВидЧетиритактово
Вискозитет
Визкозитет10W-50
Разфасовка
Разфасовка1 - Литър
  • Марка CASTROL
  • Наличност
    Наличен в наш магазин
  • Посочените данни имат приблизителен характер. Имайте предвид, че търговския динамизъм е интензивен и препоръчваме да се обадите в магазина, за да запазите предварително продукта.
  • 30,00 лв.
  • 21,00 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 149.00лв

CASTROL е британска глобална марка за индустриални и автомобилни смазочни материали. Тя предлага широка гама от масла, греси и други продукти за смазване. Името на марката произлиза след като изследователския екип прибавя към смазочните състав рициново масло.

покажете всички CASTROL продукти