Препарати


Комплект за въздушен филтър BIO SYSTEM TWIN AIR

Изпращаме до 48 часа

Комплект за въздушен филтър BIO SYSTEM TWIN AIRСистемата е цялостно решение за грижа за филтъраКомплектът се предлага с всичко необходимо за почистване на въздушните филтри Twin Air в здрава кутия за съхранение с дръжки за носенеКомплектът включва: Вана за почистване на Twin Air, Вана за омасляване,..

164лв.

Комплект за поддръжка на въздушен филтър TWIN AIR

Изпращаме до 48 часа

Комплект за поддръжка на въздушен филтър TWIN AIR Поддържайте въздушния си филтър Twin Air в отлично състояниеКомплектът включва:Една кутия с 1 л течно филтърно масло PowerЕдна кутия с 4 л течен почистващ препарат за филтри Dirt RemoverВана за почистване (с клетка), Вана за омасляванеЕднин спре..

232лв.

Препарат за почистване на въздушни филтри TWIN AIR 4L

Наличен в наш магазин

Препарат за почистване на въздушни филтри TWIN AIR 4LБързо разтваря мръсотията и мазнините от филтрите, без да втвърдява или уврежда въздушния филтър, както разтворителите и бензинът..

82лв.

Защитен импрегриращ спрей Muc-Off - 250ml

Наличен в наш магазин

Защитен импрегриращ спрей Muc-Off - 250mlОтказвате да се предадете пред природните стихии? Тогава вземете Muc-Off нов спрей Rain Shield Re-Proofer. Той създава най-съвременния слой DWR (трайно водоотблъскване) върху всички видове  техническо облекло. Това е лесен за използване спрей з..

2890лв.

Изчерпан

BEL-RAY MOTO WASH 1L.

Изчерпан

BEL-RAY MOTO WASH 1L.Съвременен био- разграгждащ се,микро емулсивен гел-концентрат за премахване на прах,кал и всякакъв вид мръсотия. Не взаимодейства с боядисани повърхности, пластмаса, хром, алуминий и други сплави.Просто напръскайте мотоциклета, изчакайте няколко минути и го изплакнете със силна ..

0лв.

Антибактериален крем Muc-Off Luxury - 250ml

Наличен в наш магазин

Антибактериален крем Muc-Off Luxury- 250mlТози антибактериален Chamois Cream предлага допълнителна защита и комфорт при дълго каране.Този антибактериален Chamois Cream предлага допълнителна защита и комфорт при дълго каране.Нанесете върху кожата и късата канадка 5 минути преди да започнете да карате..

7290лв.

Антибактериален крем Muc-Off Luxury- 100ml

Наличен в наш магазин

Антибактериален крем Muc-Off Luxury- 100mlТози антибактериален Chamois Cream предлага допълнителна защита и комфорт при дълго каране.Нанесете върху кожата 5 минути преди да започнете да карате. След това се насладете на комфорта при каране - без повече рани и протриване от седалката!Протриване? Това..

4090лв.

Антибактериален крем за жени Muc-Off - 100ml

Наличен в наш магазин

Антибактериален крем за жени Muc-Off - 100mlПроектиран за жени, този антибактериален крем ви осигурява допълнителна защита и комфорт при дълго пътуване.Рани от седалката? Това се случва на най-добрите от нас. Ето защо Muc-Off  разработи най-добрия, високоефективен крем за против болки и ра..

4090лв.

Антибактериален препарат за почистване Muc-Off - 500ml.

Наличен в наш магазин

Антибактериален препарат за почистване Muc-Off - 500ml.Muc-Off Antibacterial Equipment Cleaner антибактериален почистващ препарат за оборудване е усъвършенстван универсален почистващ препарат за дезинфекция на всички закрити тренажори и фитнес оборудване.Antibacterial Equipment Cleaner е формул..

2990лв.

Антибактериален сух душ гел Muc-Off 100ml

Наличен в наш магазин

Антибактериален сух душ гел Muc-Off 100mlMuc-Off Dry Shower е иновативен антибактериален душ за тяло, предназначен за хора в движение. Независимо дали сте велосипедист, пътник, , посетител на фестивал, къмпингар, турист, бегач по пътеки, мотоциклетист или просто активен човек. Dry Shower е идеалният..

2790лв.

Био обезмаслител за мотоциклети Muc-Off - 500mll

Наличен в наш магазин

Био обезмаслител за мотоциклети Muc-Off - 500mlСбогувайте се с натрупването на масло, грес и мръсотия по металните, гумените и пластмасовите части на мотоциклетите си! Muc-Off Motorcycle Bio Degreaser eобезмаслител за мотоциклети с първокласна формула, която бързо и безопасно преминава пре..

2690лв.

Изчерпан
-20%
Бутилка за вода Muc-Off x Elite Fly - Black 550 ml

Бутилка за вода Muc-Off x Elite Fly - Black 550 ml

Изчерпан

Бутилка за вода Muc-Off x Elite Fly -Black 550 ml.Най-леката спортна бутилка в света. Бутилката FLY има уникални характеристики като лекота, мекота и липса на миризма, които я правят уникална в панорамата на бутилките за вода за спортна употреба.С ергономична капачка и е изработена от различни матер..

1192лв. 1490лв.

-20%
Бутилка за вода Muc-Off x Elite Fly - Black 750 ml

Бутилка за вода Muc-Off x Elite Fly - Black 750 ml

Наличен в наш магазин

Бутилка за вода Muc-Off x Elite Fly Black 750 ml.Най-леката спортна бутилка в света. Бутилката FLY има уникални характеристики като лекота, мекота и липса на миризма, които я правят уникална в панорамата на бутилките за вода за спортна употреба.С ергономична капачка и е изработена от различни матери..

1520лв. 19лв.

Бутилка за вода Muc-Off x Elite Fly - Pink 550 ml

Наличен в наш магазин

Бутилка за вода Muc-Off x Elite Fly - PinkВ емблематичния розов цвят на Muc-Off, изключително лека и издръжлива - какво повече можете да искате от бутилка за вода?Най-леката спортна бутилка в света.Бутилката FLY има уникални характеристики на лекота, мекота, течност и липса на миризма, които я правя..

1490лв.

-20%
Бутилка за вода Muc-Off x Elite Fly - Pink 750 ml

Бутилка за вода Muc-Off x Elite Fly - Pink 750 ml

Наличен в наш магазин

Бутилка за вода Muc-Off x Elite Fly Water Bottle - Pink - 750 ml.В емблематичния розов цвят на Muc-Off, изключително лека и издръжлива - какво повече можете да искате от бутилка за вода?Най-леката спортна бутилка в света.Бутилката FLY има уникални характеристики на лекота, мекота, течност и липса на..

1520лв. 19лв.

Бутилка за вода POLISPORT R550 BLACK

Изпращаме до 48 часа

Бутилка за вода POLISPORT R550 BLACKБутилката е произведена от полипропилен, който не съдържа BPA.Върхът е изработен от супер мека TPE смес.Теглото на празната бутилка е 53 g.Широк отвор за лесно пълнене...

9лв.

Няма повече резултати

Няма повече резултати

В онлайн магазин LINSONMOTO лесни и практични за употреба препарати за мото поддръжка. С тях лесно почиствате каски и прах и мазнини от кожа.

Вашият мотор е вашата двуколесна гордост и ние сме сигурни, че държите на неговия безупречен вид. Затова предполагаме, че в момента търсите подходящите почистващи препарати, които могат да ви помогнат да се справите със замърсяванията по мотора и мото екипировката ви. Ако това наистина е така, от Линсън Мото можем да ви помогнем, за да откриете препаратите за мотор и екипировка, от които се нуждаете.

В нашия магазин ще откриете почистващи средства за всички повърхности на мотоциклета, без значение дали става дума за почистване на метал, пластмаса или кожа. Препаратите за почистване, които предлагаме са висококачествени и от популярни в цял свят марки.

Освен препарати за почистване и отстраняване на драскотини по корпуса на мотора, ние предлагаме и изключително широка гама от препарати за почистване на вериги, карбуратори и филтри на мотоциклети, които ще ви спестят доста нерви и време.

Ако пък имате нужда от препарати, за да приведете в безупречен вид мото ботушите, мото каската или екипа си, ние отново можем да ви помогнем. На страниците на Линсън Мото ще откриете препарати за почистване на мото екипировка, с които всяко петънце и драскотина ще бъдат отстранени така, че ботушите, каската или екипът ви ще изглеждат като току-що закупени от магазина.

Защо да изберете Linson Moto?

Ние знаем колко обичате мотора и с колко любов се грижите за него. Знаем и как ви се къса сърцето, когато той е мръсен и не изглежда добре. Затова сме се постарали да ви предложим възможно най-широката гама от висококачествени почистващи от популярни марки като TRW, MOTUL, LAMPA и други. За нас е важно в момента, в който посетите магазина ни да можете да откриете точно този препарат за почистване, от който мотора или мото екипировката ви имат нужда, за да възвърнат отново страхотния си външен вид.

Важно ни е и да можете да откриете подходящите препарати за почистване на вериги, филтри, карбуратори и други, защото знаем, че от това доколко са чисти тези компоненти зависи производителността на мотоциклета.

От Линсън Мото можем да ви предложим не само разнообразие от висококачествени препарати от световноизвестни производители, но и да ви помогнем, ако ви е трудно да направите избора за подходящите за вашия мотор почистващи средства.