КАСКА ARAI Tour X 4 Route Red
Код: Tour X 4 Route Red

КАСКА ARAI Tour X 4 Route Red

Приключение, голямо пътуване или офроуд, без значение от условията при каране, моделът Tour-X4 е готов за всичко. Той има изцяло нова външна черупка, препроектиран е да бъде по-здрав,силен и устойчив, повече от всякога. Тъй като Tour-X4 може да се използва при есктремни условия, вентилационната система е преработена за максимална ефективност. 

Новата Facial Contour System (FCS) /система за формата на лицето, предлага повече стабилност и комфорт на долната челюст и създава по-плътно пасване. За още по-добро индивидуално пасване, има сменяем 5 мм вътрешен слой на уплътненията на бузите и на слепоочията . Tour-X4 може да се носи с козирка, със или без визьор или чрез комбинация от тях. 

Големият отвор за визьора предлага много място за носене на очила за мотокрос, когато се кара без визьор.

  • Стандартно каската се предлага с прозрачен визьор.
  • Ако искате да си поръчате каска ARAI RX-7V, но ние не разполагаме с желания от вас размер, свържете се с нас и каската може да бъде налична до 10 дни.

Наличност по магазини
Изпращаме до 48 часаСофия - град София, ул. „проф. Кирил Попов“ 46

Налични размери в магазина :
Изпращаме до 48 часас. Българене - обл. Плевен ул. Васил Левски №3

Налични размери в магазина :

Посочените данни имат приблизителен характер. Имайте предвид, че търговския динамизъм е интензивен и препоръчваме да се обадите в магазина, за да запазите предварително продукта.

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.
  • Марка ARAI
  • Наличен при наш доставчик
    Виж наличност по магазини
  • Посочените данни имат приблизителен характер. Имайте предвид, че търговския динамизъм е интензивен и препоръчваме да се обадите в магазина, за да запазите предварително продукта.
  • 1 455,00 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 149.00лв

Купи на кредит

На цена от на месец

ARAI  е японска марка, с неповторим дизайн. Иновативните технологии, съвършенството във всеки детайл , различната философия и качеството на продуктите им ги превръщат в марка номер едно на пазара за мото каски. ARAI поставя безопасността на първо място и тества издръжливостта на каските си по най-екстремалните маршрути.

покажете всички ARAI продукти